MATERIEL TIL JORD ARBEJDE

Motorbør leje

En motorbøre kan flytte gods mellem to områder på en nem og sikker måde, vores kubota motorbøre med selvlæsser, kan gøre alt det hårde arbejde for dig, så du slipper for selv at læsse børen. Den har hydraulisk tip samt hydraulisk skovl og fremdrift med larvebånd, hvilket gør den utrolig stærk og stabil. Den kan laste 700 kg.

Motorbørene bruges ofte til at flytte jord, grus eller andet ved anlægs og entreprenør arbejde. Dumperens hydrauliske tip betyder du ikke skal bruge krafter på at læsse af, du flytter bare et håndtag og straks vil ladet løfte sig stille op så læsset ryger af. Men med vores motorbøre fra Centrum Maskinudlejning, slipper du også for selv at læsse den. Maskinen er velegnet til kørsel på alm. have arealer som græsplæne, grusstier, jord arealer, flisebelægning, osv.

Minigraver leje

En minigraver er en lille gravemaskine med stor kraft. Så har du brug for en gravemaskine, der nemt skal kunne navigere på mindre plads? Så er en minigraver løsningen for dig! Med den kompakte størrelse, samt lille venderadius er minigraveren et oplagt valg til mindre graveopgaver.

Skal du som privatperson foretage graveopgaver, kan en minigraver gøre dit arbejde meget lettere. Når du arbejder i haven, kan du fjerne rødder med en minigraver – og står kælderen for tur, kan du også klare udgravning til kælder med en minigraver. 

Enhver kan lære at styre en minigraver, og vi gaver altid en grundig instruktion i hvordan maskinen virker, når vi leverer den til dig.

Husk at både vores minigravere og minilæssere altid skal leveres af os. 

Pladevibrator leje

Du kan leje en effektiv og professionel pladevibrator hos os, til byens billigste dagspriser. Vores udvalgt er stort, og fælles for alle vores maskiner er, at de er af højeste kvalitet og altid vedligeholdte og servicerede.

Lejer du en pladevibrator hos os, sørger vi får, at maskinen altid vil være gennemgået og kontrolleret inden hver udlejning, for at sikre dig den bedste mulige maskine hver eneste gang.

Vi har pladevibratorer til mange formål. Vores lille 80 kilos Zülau pladevibrator er velegnet til komprimering af enhver form for underlag ved terasse, eller måske har du gravet ud til nyt gulv, så er den også genial til at vibrere underlaget, inden du ligger isolering. 

Vi anbefaler at du vælger vores store 120 kg. pladevibrator, hvis du skal ligge indkørsel.

HER KOMMER DER SNART EN MASSE GODE VEJLEDNINGER