FERIE LUKKET FRA 19-02 > TORSDAG D. 22-02

Lej EN MINIGRAVER BILLIGT

Lej en af vores fine minigravere – Vi giver altid en grundig instruktion i maskinen

Vores lille Kubota U10-5 minigravere er perfekte til de fleste opgaver, både inde og ude. Husk god udluftning, hvis de anvendes inde. Til de lidt større opgaver anbefaler vi vores 1900 kg. minigraver med kabine. Den kan klare opgaven en del hurtigere, og endda imens du kan sidde og nyde tørvejr, radio og varme.

Hvad kan en minigraver anvendes til?

  1. Gravearbejde: En minigraver er ideel til mindre graveopgaver, såsom at grave ud til fundamentet af et hus, terasse, indkørsel, grøfter til rør eller kabler, eller skabe dræningskanaler, for at undgå oversvømmelse.

  2. Jord flytning: Minigraveren kan også bruges til at flytte jord, sten og andre materialer fra ét sted til et andet. Dette kan være nyttigt, når man skal skabe terrasser, nivellering af områder eller flytte belægningssten.

  3. Landskabspleje: En Kubota U10 minigraver kan også bruges til at fjerne træstubbe, bede, grave ud til trampoliner, haver eller plantebokse, eller rydde et område før anlægning af ny have eller park.

  4. Bygningsarbejde: Minigraveren kan også bruges til mindre bygningsopgaver, såsom at fjerne gamle fundamenter eller nedbryde af mindre læ mure og lign.

I det hele taget kan en minigraver anvendes til mange forskellige opgaver, der kræver præcis og kraftfuld gravning og jordbevægelse. Ved større opgaver anbefaler vi vores Kubota KX019-4 Minigraver. Alle vores store maskiner og stennedlægningsfræsere, skal leveres af os.

Se vores 1.9T minigraver her
Ring til os på 50 360 350

Lej EN pladevibrator

Lej den bedste pladevibrator til danmarks billigste pris.

Lej eksempelvis vores kraftfulde 80 kilos pladevibratorer, som leveres med transporthjul, så du skåner din ryg og lemmer, ved afhentning på vores lager i Horsens.​

 

Pladevibrator leje

Dagsleje inklusiv moms og forsikring.

Kun kr. 175,- 

LEJ EN 80 KG. PLADEVIBRATOR HER
Leje af 80 kg. pladevibrator

Lej FLISELÆGGER VOGN

Lej en fliselæggervogn og skå ryggen for tunge løft.

Med en fliselæggervogn kan du nemt transportere og lægge fliser uden at skulle bøje dig ned eller løfte tunge byrder. Vores fliselægger vogn er let at manøvrere i ujævnt terræn og kan tilpasses til forskellige typer fliser fra 40-80 cm. 

Ved at leje en fliselæggervogn hos CEMA i Horsens, kan du spare tid og undgå rygskader. Vores vogne er nemme at bruge og kan reducere den fysiske belastning, der normalt er forbundet med fliselægningsopgaver. 

 

Fliselæggervogn leje

Dagsleje inklusiv moms og forsikring.

Kun kr. 150,- 

LEJ EN 80 KG. PLADEVIBRATOR HER
Fliselæggervogn leje

Lej EN HAVEfræser

Vores Husquarna TR 348 fræser, er en let, kompakt og brugervenlig fræser med fantastisk manøvredygtighed.

Den er udstyret med højkvalitets gearkasse og Heli-oprullede tænder samt en 48 cm arbejdsbredde, der giver fantastisk ydeevne og holdbarhed.

Hvor kan man leje en god havefræser…?

Hos Centrum Maskinudlejning i Horsens, kan du leje en af markedets bedste baghængte havefræsere fra Husquarna.

 

Havefræser leje

Dagsleje inklusiv moms og forsikring.

Kun kr. 400,- 

LEJ EN HAVEFRÆSER HER
lej en havefræser horsens

Lej EN STENNEDLÆGNINGS FRÆSER

En stennedlægningsfræser fungerer ved, at knivene roterer modsat en almindelig fræser. Dette gør, at alle sten, jord og jordknolde bliver smidt bagom i fræseren. Her rammer de et gitter, som får større dele (såsom småsten) til at falde ned først og derefter falder jorden ned ovenpå. Vi leverer altid vores store stennedlægnings-fræser, så i får en grundig gennemgang af hvordan den anvendes.

1 maskine med 4 funktioner

  • Fræsning
  • Stennedlægning
  • Jævning
  • Jordpakning
Ferrari 360 fræser med stennedlægger

Hvornår er det bedst at anlægge ny græsplæne..?

Den absolut bedste tid på året, at lave ny græsplæne, er midt August til starten af Oktober, her er jorden godt opvarmet, så græsfrøene nemt kan spire.

Du kan dog også anlægge din nye græsplæne i foråret, når jorden er over +7° varm. Men her skal du huske at vande jorden.

 

Stennedlægnings fræser leje

Dagsleje inklusiv moms og forsikring. (Eksklusiv levering)

Kun kr. 950,- 

LEJ EN STENNEDLÆGNINGS FRÆSER HER

Lej EN Plænelufter

Både tyndt græs og mos, er tegn på at plænen mangler kalk og gødning. Men selv om du giver plænen kalk og gøder den, kommer du ikke mosset til livs. Især ikke, hvis du har områder af græsplænen, som ligger i skygge fra træer eller bygninger. Her stortrives mosset oftest, fordi skyggen holder på fugten i jorden. Slip for mos i plænen med en vertikalskærer.

Hvor kan man leje en vertikalskærer…?

Hos Centrum Maskinudlejning, kan du leje en af markedets absolut bedste vertikalskærer fra ELIET. 

 

Plænelufter leje

Dagsleje inklusiv moms og forsikring.

Kun kr. 450,- 

LEJ EN VERTIKALSKÆRER HER
Lej en Eliet 501 vertikalskærer
Gasflasker salg

Flaskegas Horsens

Husk at vi forhandler byens billigste flaskegas i Horsens og omegn. Til ukrudt afbrænding anbefaler vi vores “Grand Old Man” 11 kg. stål gasflaske. Giv os et kald, på 50 360 350 alle ugens dage, hvis du mangler gas. Se hele vores udvalg her.

Se priserne på flaskegas her..!

Gasflaske til truck Horsens (Køb eller ombytning)

Gasflasken er udformet i aluminium og er udstyret med en skrueventil, som gør, at den kan tilsluttes til en gaffeltruck. Indvendig har flasken tre slanger i forskellig længde og retning, og det er derfor vigtigt, at du vender den rigtigt, når du monterer den på din truck. Flasken indeholder 11 kg. LPG truckgas.

Billig maskinudlejning i Horsens og omegn. Lej hos CEMA.DK

Kontakt os
Horsens Maskinudlejning

Minigraver leje

Her hos Centrum Maskinudlejning kan leje forskellige typer af minigravere, hvad end du mangler til hus projektet, så er der stor chance for at du finder det her. Hvis du skal grave rødder op, grave ud til en tilbygning, eller have grubbet jorden i din have. Så anbefaler vi dig at vælge vores 1900 kg. Minigraver med kabine, da den er kraftig nok til at klare enhver opgave. 

Skal du derimod om i en lille baggård, køre rundt og arbejde i haven, eller måske skal du ind i huset og grave ud, så der er plads til mere isolering. Så anbefaler vores lille KATO 1200 kg. Minigraver.

Lej minilæsser

Hvis du skal flytte en masse jord, sand, grus, eller måske flytte belægningssten som står på en palle, så kan du leje vores kraftfulde Kubota RT280 minilæsser, da den kan klare enhver opgave, som du sætter den på. Husk at informere os hvis du skal flytte paller, da vi som std. Kun leverer en volumen skovl med ved leje. Men hvis du har behov for enten en 4i1 skovl, eller pallegafler, så smider vi det med kvit og frit.  

Udlejning af maskiner

Her kan du leje et stort udvalg af maskiner og materiel, til både private og firma opgaver. Når du som lille Entreprenørforretning eller privat person, skal ud at leje maskiner til et projekt, kommer du altid til at betale alt for meget i leje hos de store maskinudlejere, men det gør du ikke her hos CEMA, da vi hele tiden har fokus på at levere det bedste og nyeste grej, til de billigst priser.

Udlejning af værktøj privat

Vi udlejer også værktøj, så som, nedbrydningshamre, fliseskærer, gipsskrue maskiner, samt alt muligt andet, som man ikke bruger hver dag. Vi udlejer ikke småt og billigt værktøj, da vi mener at det er enhver mand eller kvindes pligt og ret, at have et godt værktøjssæt, samt en skruemaskine, i den bedste kvalitet. Her anbefaler vi at du køber et af følgende mærker: Hilti, Milwaukee, DeWalt eller Makita.

Lej værktøj i Horsens, Vejle, Juelsminde

Uanset om du er professionel håndværker eller gør-det-selv’er, kan du leje professionelt værktøj og maskiner her. Kvalitetsværktøj og specialmaskiner er ikke billige, og bruger du dem ikke til hverdag, kan du udnytte fordelene ved at leje værktøj og maskiner frem for at eje. Vi køber altid kun det bedste af det bedste, da vi alle ved hvor træls det er, at værktøjet ikke virker som det skal. Vi tilbyder udlejning af gipsskruemaskiner, nedbrydningshamre, mejselhamre, fliseskærer, fliseklipper, affugter samt meget mere.

Materieludlejning – Lokalt i Horsens og omegn

Vi er din nye værktøjs og maskine udlejer i Horsens, Vejle, Odder, Skanderborg og Juelsminde. Fra vores adresse på Bollervej 131 i Horsens, leverer vi maskiner til enhver tænkelig opgave i lokal området. Centrum Maskinudlejning tilbyder udlejning af maskiner alle ugens dage.

Maskinudlejning Minilæsser med pallegafler
Maskinudlejning Horsens
Maskinudlejning Minilæsser med skovl

Minigraver og materiel udlejes

Vi udlejer maskiner og værktøj i Horsens og omegn. Bor du i Horsens er vi helt sikkert den billigste leverandør for dig, hvad end du er privat eller virksomhed. Her kan du leje minigraver, minilæsser, motorbøre samt meget mere.

priser er inklusiv moms og forsikring.

Centrum Maskinudlejning – Lokale udlejer i Horsens

Centrum Maskinudlejning er din lokale udlejer i Horsens, vi tilbyder en bred vifte af maskiner, materiel og værktøj til udlejning. Vi opstartede vores maskinudlejning i marts 2020 som en del Centrum Serviceudlejning, da vores primære indtægtskilde, festudlejning, forsvandt på grund af Covid-19.

Udlejning af maskiner og udstyr

Centrum Maskinudlejning (CEMA) tilbyder et stort udvalg af maskiner og udstyr til hverdag og weekendbrug. Virksomheden tilbyder alt fra minigravere og minilæssere til motorbøre med selvlæsser, fræsere og meget mere.

Hos Centrum Maskinudlejning får du altid adgang til det bedste udstyr til de billigste priser. Virksomheden har et stærkt fokus på kundeservice og tilbyder fleksible løsninger, der passer til dine individuelle behov.

Lokal og pålidelig udlejning

Centrum Maskinudlejning er en velrenommeret virksomhed med stærke rødder i Horsens og omegn. Vi leverer altid til den aftalte tid og der, hvor du har brug for det.

Christian Jensen

Louise Adsbøl

Køb en brugt minigraver, motorbøre, pladevibrator m.m.

Det er nu også muligt at købe vores brugte maskiner. Så står du og mangler en brugt minigraver, minilæsser, tvangsblander eller andet materiel. Så kan du med stor sandsynlighed finde det du søger her på vores hjemmeside.

Vi udskifter vores materiel løbende, altid indenfor 1500 driftstimer eller 4-5 år.

SE VORES ANMELDELSER PÅ TRUSTPILOT

Super serviceminded og god til prisen

Rigtig god service. De er til at få fat på og meget venlige. Vi fik også lidt råd med på vejen i forhold til vores projekt, hvilket var super fedt. Tak for lån af minigraver, minibør og pladevibrater. 😊

Simone Wulsten

Nemt, billigt og gode maskiner

Nemt, hurtigt, gode maskiner til fair pris.
Samt vagt telefon med hurtig svar og guide.
Kankklart anbefales.

Ulrik Søgaard

Alt som det skal være!

Skulle leje en pladevibrator til et lille terrasseprojekt. Centrum Serviceudlejning, var klart billigst og havde en overskuelig hjemmeside. Nem bestilling og super flinke indehavere! Hvis jeg kunne give 6 stjerner, havde jeg gjort det!

Anders